Βιοκλιματική

Βιοκλιματική

 Η βιοκλιματική πέργκολα είναι ένα νέο σύστημα σκίασης που σας επιτρέπει να απολαύσετε την ύπαιθρο κάθε εποχή του χρόνου επεκτείνοντας το χώρο σας.

 Σας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία , τη βροχή , τον άνεμο , ή άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με φυσικό τρόπο τη θερμοκρασία του χώρου σας.

 Διαθέτει σύγχρονο και παράλληλα διαχρονικό σχεδιασμό για να ταιριάζει άψογα με οποιαδήποτε αρχιτεκτονικό ύφος. Είναι η τέλεια λύση για ξενοδοχεία, βεράντες εστιατορίων και κήπους. Αυτό το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί με πολλές αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του σήμερα . Διατίθεται σε ευρύ φάσμα χρωμάτων και εξαρτημάτων, καθιστώντας την ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής σας όλο το χρόνο.

 Είναι ένα ολοκληρωμένο, ανθεκτικό, μηχανοκίνητο σύστημα σκίασης με ρυθμιζόμενες ανοιγόμενες περσίδες αλουμινίου που επιτρέπουν κλίση από 0 ° έως 135 ° σφραγίζοντας ολοκληρωτικά ή επιτρέποντας τη μέγιστη δίοδο φωτός αντίστοιχα. Ο σχεδιασμός της περσίδας επιτρέπει τη συλλογή και επαναχρησιμοποίηση του βρόχινου νερού με τη χρήση ειδικών καναλιών απομάκρυνσης αυτού.

 Είναι επίσης εντελώς αθόρυβη λόγω του τρόπου σχεδιασμού και συναρμολόγησης των εξαρτημάτων της.

Photo Gallery

Video Gallery

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword