Τέντα με Βραχίονες

Τέντα με Βραχίονες

Οι τέντες με βραχίονες είναι οι περισσότερο διαδεδομένες τέντες, οι πιο πρακτικές, εύκολες στο χειρισμό τους και μπορούν να καλύψουν τις περισσότερες απαιτήσεις σκίασης. Προσαρμόζονται πολλή εύκολα και ο χειρισμός τους μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή με ηλεκτρικό μηχανισμό. 

Οι τέντες με βραχίονες είναι ευρέως διαδεδομένες στην ελληνική αγορά και αυτό οφείλεται στο μοναδικό συνδυασμό εμφάνισης, λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας που παρέχεται από τους υπερβαρέως τύπου βραχίονες.

Οι αυτοματισμοί προσαρτώνται εύκολα και η τέντα μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο καλά σε όποιο επίπεδο προβολής την έχετε ρυθμίσει. Όταν μαζευτεί αφήνει την θέα του χώρου σας ελεύθερη χωρίς κάτι να σας εμποδίζει όπως συμβαίνει π.χ. στις κλασσικές τέντες.

Όλα τα εξαρτήματα αλουμινίου βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή, ενώ οι βίδες και τα παξιμάδια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, παρουσιάζοντας εξαιρετική αντίσταση στη διάβρωση.

Photo Gallery

Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Video Gallery

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword