Κασονέτο

Κασονέτο

Eίναι μια μοντέρνα κάθετη κατασκευή που αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από μέρη αλουμινίου.
Στο επάνω μέρος βρίσκεται κέλυφος αλουμινίου που εσωκλείει την διαφανή ζελατίνα ή το πανί που κινείται κάθετα ,είτε χειροκίνητα είτε ηλεκτροκίνητα και μαζεύει σε κασέτα. Στο κάτω μέρος της κατασκευής υπάρχει παράλληλα με τον άξονα αλουμίνιο αντίβαρο μέσα σε πλαϊνούς οδηγούς οι οποίοι είναι από αλουμίνιο διάστασης 12 πόντων με βουρτσάκι αριστερά-δεξιά στα άκρα για απόλυτη στεγανοποίηση και μόνωση από την βροχή ,τον άνεμο και το ψύχος. Το κασονέτο ριντό κατά κύριο λόγο συμπληρώνει την κατασκευή της πέργκολας καλύπτοντας περιμετρικά τον χώρο και ενδείκνυται για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, προσδίδοντας καλαισθησία και διακριτικότητα στον χώρο σας.

Photo Gallery

Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword