Τέντες με Καποτίνα

Τέντες με Καποτίνα

Η τέντα καποτίνα αποτελεί το καταλληλότερο είδος για προστασία από τον ήλιο και τη βροχή παραθύρων καταστημάτων, χωρίς μπαλκόνια, αλλά και των εισόδων επιχειρήσεων, bistro, κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων, ξενοδοχείων και πανσιόν με κλασική, νεοκλασική ή retro αιισθητική και αρχιτεκτονικό ρυθμό.¨
Ειδικά για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους πόλεων και αστικών περιοχών αποτελούν μια ποιοτική επένδυση που συμβάλλει τόσο στη διατήρηση της ταυτότητάς τους όσο και στη ξεχωριστή τους προβολή.
Η εταιρεία μας, με την ποιότητα του αλουμινίου σκελετού, τις καινοτομίες χειρισμού (χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα), τις δυνατότητες τοποθέτησης (σταθερή ή ανοιγοκλειόμενη) αλλά και τις ανεξάντλητες επιλογές χρωμάτων και υφασμάτων-υλικών, είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο αντιπροσωπευτική και λειτουργική για τις ανάγκες και τη φύση της επιχείρησης ή του καταστήματός σας.

Photo Gallery

Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword