Τέντα Κασετίνα

Τέντα Κασετίνα

Η τέντα κασετίνα είναι τέντα με βραχίονες, σύστημα που ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.Προσφέρει απόλυτη προστασία στο ύφασμα και τους βραχίονες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες τον χειμώνα και παράλληλα χαρίζοντας σας τη δροσιά και τη σκιά που επιθυμείτε κι έχετε ανάγκη το καλοκαίρι. Προσδίδει αρμονία στον χώρο σας διαθέτοντας ιδιαίτερη αισθητική με ποικίλα προφίλ που ταιριάζουν απόλυτα με κάθε είδος αρχιτεκτονικής, χωρίς να προσβάλει ή να διαφοροποιεί την αισθητική του χώρου σας. Επιλέγουμε υφάσματα από μια τεράστια γκάμα χρωμάτων από κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης. Τα αλουμίνια της κατασκευής μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε RAL της επιλογής σας .Η κίνηση πραγματοποιείται χειροκίνητα ή με μοτέρ.

Photo Gallery

Video Gallery

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword