Τέντες με Ζελατίνη

Τέντες με Ζελατίνη

Πρόκειται για μια τέντα κάθετης προβολής, που παρέχει προστασία από καιρικές συνθήκες όπως η βροχή και οι άνεμοι. Η λειτουργία της τέντας μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα, είτε αυτόματα με λειτουργία μοτέρ. Οι πλαϊνοί κάθετοι οδηγοί με βουρτσάκι μέσα στους οποίους “μονώνεται” η τέντα και το αντίβαρο που εφαρμόζει σε λάστιχο που προσαρμόζεται στο δάπεδο λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην περνάει αέρας. Για την κατασκευή του συγκεκριμένου τύπου τέντας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από διάφανο πλαστικό (ζελατίνη), πλαστικό, διάτρητο ή τεντόπανο. Ο σκελετός αποτελείται από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο σε χρώμα επιλογής σας (RAL) και αν επιθυμείτε σας δίνουμε την δυνατότητα απομίμησης ξύλου. Μέγιστη διάσταση: 450cm x 300cm ύψος.

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword