Η Εταιρεία

Περγκοτέντες Σπύρος

H εταιρεία μας κατασκευάζει πέργκολες ποιότητας, χρησιμοποιώντας υλικά και εξαρτήματα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους. Η ομάδα της εταιρείας αποτελείται από άτομα υψηλών ικανοτήτων που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και πάθος για ποιότητα και σωστή εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, η εμπειρία και τεχνογνωσία 20 και πλέον ετών, καθώς και η συνεχής ενημέρωση μιας ομάδας εξειδικευμένου προσωπικού, εγγυώνται άψογο αποτέλεσμα και πρωτότυπες λύσεις σκίασης που ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και επαγγελματική σας ανάγκη.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, που μπορούν να υλοποιήσουν με επιτυχία κατασκευές υψηλών απαιτήσεων, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Έχουμε κατασκευάσει με μεγάλη επιτυχία έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης και σε κατοικίες.

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα Πηλίου

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Oι συνεργάτες μας

Enter your keyword