Περγκοτέντα

Περγκοτέντα

Η περγκοτέντα είναι αυτό που λέει το όνομά της αλλά έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιγόμενη κατασκευή από κράμα αλουμινίου,σταθερή κατασκευή σε εξωτερικό χώρο που μπορεί να καλύπτει έκταση μέχρι κι εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων. 
Μια περγκοτέντα είναι προϋπόθεση επαγγελματικής επιτυχίας.
Μια περγκοτέντα αλλάζει όλη την επιχείρηση.
Σε κάποιες περιπτώσεις, ο χώρος κάτω από την περγκοτέντα είναι ολόκληρη η επιχείρηση, ο χώρος όπου εξυπηρετούνται οι πελάτες της. Αυτό ισχύει για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τις περισσότερες ημέρες του υπόλοιπου χρόνου.
Το πλεονέκτημα της είναι πως είναι φιλική με το περιβάλλον .

Περγκοτέντα

Η περγκοτέντα έχει μόνο πλεονεκτήματα, τόσα που δείχνει να είναι η μοναδική επιλογή. Ειδικά αν πρέπει να καλύψετε δεκάδες ή και εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα.
• Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα.
• Είναι απόλυτα σταθερή κι ασφαλής κατασκευή.
• Ο σκελετός της, ανάλογα με τον τόπο, το είδος της επιχείρησης και την αισθητική του τοπίου, είναι μια κατασκευή από κράμα αλουμινίου με ανοξείδωτα εξαρτήματα.
• Ανοίγει και κλείνει ταχύτατα και πανεύκολα.
• Ακόμα και με μαζεμένη την επιφάνεια σκίασης, η πέργκολα δείχνει υπέροχη.
• Το ύφασμα είναι εξαιρετικά αδιάβροχο, ανθεκτικό, ανεξίτηλο και βραδύκαυστο.
• Παρέχει προστασία από τον άνεμο, τη βροχή, τον ήλιο και τις ακτίνες UV.
• Μπορεί να προσφέρει και πλαϊνή προστασία από τον άνεμο, τη βροχή και τον ήλιο.
• Ταιριάζει με το τοπίο είτε είναι στην πόλη είτε στην εξοχή, δεν καταστρέφει το περιβάλλον, επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να απολαμβάνουν την ελληνική φύση.
• Δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα, τη λατρεύουν οι πελάτες, δείχνει υπέροχη.
Η κατάλληλη περγκοτέντα μπορεί να στερεωθεί:
• σε τοίχους ή δοκάρια
• σε ειδικά διαμορφωμένες κολώνες
• σε υφιστάμενες πέργκολες

Περγκοτέντα

Το σπίτι σας έχει χώρο για μια περγκοτέντα;
Αν σας αρέσουν οι μεγάλες παρέες ή αν θέλετε πολύ χώρο για την άνεσή σας, πρέπει να διαβάσετε παρακάτω.
Μια πολύ μεγάλη βεράντα σε τόπους που έχει δυνατούς αέρηδες, ένα σπίτι παραδοσιακό που κάποτε θα είχε ένα ξύλινο χαγιάτι, μια μεγάλη αυλή, ο κήπος αλλά και το σημείο προς την παραλία είναι καλοί λόγοι να σκεφτείτε μια περγκοτέντα.
Έχει το βασικό πλεονέκτημα της τέντας. Ανοίγει και κλείνει εύκολα.
Έχει το βασικό πλεονέκτημα της πέργκολας. Είναι μια σταθερή, ασφαλής κι όμορφη κατασκευή.
Η εταιρεία μας έχει εξειδικευμένο προσωπικό για να πραγματοποιήσει κάθε σας ανάγκη.
Τα δικά σας «Θέλω» και τα «Πρέπει» του χώρου δημιουργούν το πλαίσιο για να σχεδιάσουν την ιδανική πρόταση. Θα μελετήσουν το χώρο σας, θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για το κόστος και τα πλεονεκτήματα που έχει κάθε πρότασή τους. Η τοποθέτηση είναι εγγυημένα άψογη, η αντοχή στο χρόνο και τη χρήση ξεπερνά κάθε προσδοκία και το κόστος είναι πάντα εντός συμφωνίας.

Photo Gallery

Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword