Πέργκολα Ανοιγόμενη

Πέργκολα Ανοιγόμενη

Η Ανοιγοκλειόμενη Pergola (πέργκολα) είναι ελκυστική και πολυδιάστατη λύση κάλυψης ανοικτών χώρων που εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές καθημερινής απόλαυσης σε εσάς και τους οικείους σας, ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες.
Η ιδανική λύση κάλυψης αυτού του χώρου είναι η Ανοιγοκλειόμενη Pergola (πέργκολα) η οποία σε αντίθεση με τις κεραμοσκεπές και τις τέντες δημιουργεί την αίσθηση ενός όμορφου χώρου κατασκευασμένου με αξιόπιστα μοντέρνα υλικά που προστατεύει από την ζέστη και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που προκαλεί η έντονη ηλιοφάνεια ή από την υγρασία και τη βροχή που προκαλείται από την κακοκαιρία. Επιπλέον, η ελεγχόμενη σκίαση και ο φυσικός εξαερισμός που προσφέρει η Ανοιγοκλειόμενη Pergola μέσω της ελεγχόμενης κίνησης των περσίδων χειροκίνητα ή με ηλεκτροκίνητο μηχανισμό, μας παρέχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζουμε άνεση, απόλαυση και πρακτικότητα στην καθημερινή μας ζωή.

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword