Εφελκυόμενες

Εφελκυόμενες κατασκευές

Εφελκυόμενες κατασκευές (tensile structures) ονομάζονται οι κατασκευές με στοιχεία που φέρουν μόνο εφελκυστικές τάσεις, πρόκειται για εύκαμπτες, ελαφριές και βαριές κατασκευές.

Υλικά κατασκευής – Τρόποι στήριξης 

 Τέτοιες δομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ευρεία γκάμα εξελιγμένων υλικών επικάλυψης τα οποία είναι πυρίμαχα συνθετικά υφάσματα όπως PVC-PVDF, PTFE, ETFE και άλλα ελαφριά υλικά όπως HDPE, PVC διάτρητο.  Η στήριξη αυτών των κατασκευών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μεταλλικές κολώνες και διάφορες άλλες μεταλλικές βάσεις στήριξης που μπορούν να φέρουν θλιπτικά και καμπτικά φορτία.

Σχεδιασμός και υλοποίηση

 Για να προσδιοριστεί το ακριβές σχήμα μιας κατασκευής κάθε σχέδιο περνά μέσα από μια αυστηρή διαδικασία, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα πακέτα λογισμικού που υπάρχουν στην αγορά σήμερα και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε σχέδια 3D που θα συνδυάζουν την αισθητική με την λειτουργικότητα της κατασκευής.

Πεδία εφαρμογής

 Οι εφελκυόμενες κατασκευές παρέχουν ένα αισθητικά μοντέρνο και ευχάριστο αποτέλεσμα αλλά και μια λειτουργική κάλυψη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σαν σύστημα σκίασης αντικαθιστώντας τις συμβατικού τύπου τέντες. Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών π.χ. αίθρια, στάδια, σκίαση για χώρους ξενοδοχείων, μπαρ, εστιατόρια, πάρκα και ανοιχτοί χώροι.

Πλεονεκτήματα

 Πλεονεκτήματα μιας τέτοιας δομής είναι η ικανότητα διαμόρφωσης και κατασκευής του υφάσματος έτσι ώστε να αναδεικνύει το προφίλ και την αισθητική μιας κατασκευής.  Δημιουργεί ρεύματα μεταφοράς θερμότητας που μειώνουν σημαντικά τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης απαιτεί λιγότερη συντήρηση από ότι οι στέγες από γυαλί ή πολυκαρβονικό.

Photo Gallery

Τηλ: 699-81-71-200 (Κ. Σπύρος)

Κάθε κατασκευή της εταιρείας μας γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Τι είπαν για εμάς

Πολύ καλή δουλειά, άμεση και ότι συμφωνήσαμε το έκαναν. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε και υποστήριξη μετά από 5 μήνες και για αυτό αφήνω το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Δημητρίου

Μακρινίτσα

Άμεσα, οικονομικά πολλές επιλογές και πάνω από όλα καθαροί, και σαν άνθρωποι και σαν δουλειά. Έφυγαν και είχαν μαζέψει τα πάντα. Τους προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Χριστίνα Γεωργίου

Σκιάθος

Δεν έχω λόγια, τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παραγγελία και παράδοση δεν έχω δει άλλου! Και ότι ακριβώς ζήτησα. Η τιμή σπέσιαλ. Τα τοποθέτησα μόνος μου και γλίτωσα και τα μισά λεφτά! Χίλια μπράβο,μακάρι να δούλευαν οι ποιο πολλοί έτσι! Και πάλι ,συγχαρητήρια! Θα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!!!

Μαρία Μαρίνου

Βόλος

Άψογοι στη δουλειά τους!Είναι επαγγελματίες στο είδος τους έβαλα ηλεκτρική τέντα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή..και κυρίως άνθρωποι!!

Κώστας Γεωργίου

Αγριά Βολού

Τέλεια εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα καλή ποιότητα !!!το προτείνω ανεπιφύλακτα

Νίκος Κωστόπουλος

Σκόπελος

Enter your keyword